Для більш повного охоплення сфери діяльності у своїй галузі, компанія «Авангард Майстер» пропонує нові види послуг

Косоуром називають нахилену балку, яка підтримує знизу сходинки, тобто сходинки сходового маршу, по суті, лежать на цій балці. Косоури виготовляються з дерева, металу, бетону.

Сучасні світильники вражають різноманітністю своїх форм та матеріалів. На сьогодні обрати люстру, абажур чи бра для оформлення інтер’єру та забезпечення необхідного освітлення неважко.

У плануванні сучасного інтер’єру сходи відіграють не лише функціональну, але й естетичну роль. З огляду на це, сходові конструкції стають чи не центральним елементом інтер’єру, що підкреслює, а інколи задає, стиль помешкання. Вони, в залежності від побажань та можливостей  замовника, а також наявності вільного простору, можуть бути як легкі, невагомі,  так і розкішно оздоблені. 

Так, дедалі частіше інтер’єрними дизайнерськими рішеннями є найрізноманітніші поєднання типів, матеріалів та форм сходових конструкцій. Комбіновані сходи поєднують у собі прямі, криволінійні та гвинтові конструкції із різним ступенем крутизни. Найпоширенішим та найграціознішим у інтер’єрному плані  є поєднання – маршові та гвинтові сходи, що утворюють вигнуту криволінійну споруду.

Сходи є невід'ємною складовою гармонійного дизайну в сучасному будинку. Залежно від стильового рішення кімнати або кухні, де розташовуються сходи, підбирається найбільш слушне оздоблення бетонних або каркасних конструкцій.

Головним завданням сучасного оздоблення сходів є його максимальна адаптація під дизайнерське рішення будинку. Елегантні і практичні сходи повинні не тільки бути зручними в експлуатації, але і мати гармонійний зовнішній вигляд.

Вибір вдалої сходової конструкції – ключовий момент у забезпеченні комфортного пересування у приміщенні. Особливо, якщо ви мешкаєте у двоповерховому будинку. У цьому випадку сходи автоматично стають ключовою ланкою між різними частинами дому.

Вибір оптимальної сходової конструкції для вашого дому потребує врахування багатьох особливостей. Нічого дивного, сходи вважають чи не основним художньо-архітектурним елементом, навколо якого створюватиметься увесь інтер’єр. Тому під час проектування конструкції потрібна особлива увага та професіоналізм. Що передусім варто врахувати?
Гвинтові дерев'яні сходиВисота будинку, дворівневої квартири. Правильно окреслена висота приміщення дозволить підібрати оптимальну кількість сходинок, вірний кут нахилу конструкції, розмір отвору у стелі, тощо.