Сходи – це дуже важливий архітектурний елемент приміщення. Вони повинні відповідати певним технічним правилам і пропорціям, бути надійними, зручними та безпечними в експлуатації а також прикрашати собою помешкання створюючи відповідну емоційну атмосферу.

Нержавіючу сталь отримують шляхом додавання до металу хрому (мінімум 12%), завдяки чому утворюється плівка, що захищає метал від іржі та корозії. В залежності від складу і структури, нержавіючі сталі поділяють на три групи.

Якщо Ви читаєте цю статтю, значить ви стоїте перед вибором, які ж сходи обрати, що буде кращим і дешевшим для вас. Не будемо Вас переконувати, що модульні сходи набагато кращі, за будь-який інший вид сходів. Ми б хотіли просто перерахувати їх основні переваги, а уже ви робіть свій вибір:

У Львові завжди вміли робити сходи... Про це свідчать чудові зразки та, подекуди, шедеври у будинках старовинної частини міста. Важко уявити, що такі сходи були виготовлені у часи, коли майстри покладалися лише на свою уяву та досвід. Жодних комп'ютерних технологій, 3D проектування, готових планів, скачаних з інтернету, чи калькулятора для розрахунків - лише майстерність та талант. Що не кажіть, а таке не під силу, навіть, найдосвідшенішому професіоналу сьогодення.

Якщо Ви вирішили замовити сходи саме у нас – компанії «Авангард Майстер» - ми з радістю втілимо у життя будь-які побажання та ідеї. Можемо запевнити Вас у якості виконання нашої роботи, в чому Ви можете переконатися у «Галереї» нашого сайту.

Переваги. Металеві сходи мають декілька переваг над сходами інших типів. Нержавіюча сталь та алюміній є легкими, міцними та стійкими до корозії. Ковкий метал може бути використано для створення вигнутих фігурних металевих перил та інших цікавих форм. До того ж збірні моделі металевих сходів практичні та економні. У металеву конструкцію можуть входити матеріали, що покращують візуальні, акустичні і тактильні властивості.

Часто простір навколо нас не дозволяє нам втілити усі ідеї в дизайні та організації інтер'єру.

У сучасній будівельній практиці існує чимало стереотипів, пов’язаних із експлуатацією так званих гвинтових сходів. Загалом мова йде про маленьку ширину поступу, через що іноді можуть виникати певні труднощі при піднятті такими «спіральними» сходами.

Не новина, що больцеві сходи ( "больц" (нім.) - гвинт) на сьогодні є фаворитом серед українських замовників. Таку шалену популярність конструкції можна пояснити через хороші експлуатаційні характеристики.

У зв’язку з тим, що сьогодні метал не поступається у популярності використання ні дереву, ні пластику, ні жодній іншій сировині, актуальною залишається проблема його очищення. Варто знати кілька простих правил, щоб ця процедура мала сенс і принесла належний результат.