Як підібрати перила для сходів

Перила для сходів - це не тільки зручна складова сходової конструкції, але і яскравий дизайнерський елемент. При виборі перил варто звернути увагу на якість матеріалу. Залежно від стильового рішення будинку, перила можуть бути, як з пластику або дерева, так і зі скла або нержавіючої сталі. Перила з будь-якого матеріалу легко доповнюються стильним аксесуаром, який зрадить сходах особливу неповторність.

перила для сходів


Сьогодні найбільшою популярністю користуються перила з нержавіючої сталі. Перевагою такого матеріалу є довговічність і збереження гарного зовнішнього вигляду протягом повного експлуатаційного циклу. Крім того, перила з нержавійки не схильні до згубного впливу корозії і не вимагають особливого догляду. Завдяки високим технологічним характеристикам матеріалу, перила з нержавійки адаптовані до будь температурним діапазонами, а так само до підвищеної вологості. Такі переваги роблять перила з нержавійки відмінним і довговічним вибором не тільки для сходів в будинку, але і відмінно підійдуть для балкона. Перила з нержавійки виглядають стильно й елегантно і чудово впишуться в будь-який інтер'єр.

Перила з дерева - це створення особливого затишку в домі. Дерев'яні перила чудово підійдуть як для невеликих сходів в приватному котеджі, так і для прямих сходів в новій квартирі.

При виборі перил для сходів слід звернути увагу і на правильно підібрані і якісні комплектуючі елементи. Наприклад, огорожа для сходових маршів поєднують в собі три основні елементи: перила, балясин і поручні. Перила є запобіжним елементом сходової конструкції, який забезпечує повну безпеку, а балясини вражають своїм різноманіттям, які охоплюють, як стандартні варіації, так і вишукані стильові рішення. Поручні з нековзними поверхнями подарують максимальний комфорт в експлуатації і створять загальне враження зручності та безпеки.